1. Опис об'єкту
Харчова промисловість вимагає ретельного дотримання санітарно-гігієнічних норм для отримання високої якості продукції. Для забезпечення чистоти на виробництві знадобиться СІП-мийна станція, яка дозволить якісно, швидко та зручно проводити очищення всього обладнання.
2. Завдання
Усунути необхідність розбирати та демонтувати ємності та фільтри харчового обладнання для миття та обслуговування внутрішніх поверхонь обладнання. Забезпечити підготовку, подачу та циркуляцію миючих засобів в обладнанні.
3. Технічне рішення
СІП миття обладнання харчової промисловості являє собою модуль, виготовлений з нержавіючої сталі, завдання якого полягає в підготовці, подачі та циркуляції миючих засобів в обладнанні. За допомогою такого мийного обладнання можна проводити регулярне очищення всього обладнання, при цьому економити час, гроші та сили. І найголовніше – ви завжди будете впевнені в якості миття, що виробляється.
Двоконтурна станція миття обладнання складається з чотирьох ємностей: чистої води, лужного розчину, кислотного розчину і ємності оборотної води, двох ліній миття обладнання, що подають, і двох ліній повернення миючих розчинів.
4. Застосовуване обладнання
- Контролери SIEMENS серії S7-300
- Апаратура керування та захисту компресорних установок Schneider Electric
- Операторські панелі SIEMENS SIMATIC HMI TP1200 COMFORT
- Simatic Step 7, SCADA System SIMATIC WinCC
Задайте питання!
5. Запитання
Якщо у вас є потреба у вирішенні схожого завдання або виникли питання – напишіть нам!