Компанія Schneider Electric, провідний світовий постачальник цифрових рішень з управління електроенергією та автоматизації, отримала шість відзнак у сфері дизайну продукції на всесвітньо відомому заході iF DESIGN AWARD, який вважається світовим еталоном з дизайну продукції.

Schneider-Electric-Spaclogic-KNX

Schneider Electric Spaclogic KNX

Щорічна премія iF DESIGN, започаткована в 1953 році, збирає передових світових експертів з дизайну, які оцінюють продукти та послуги, орієнтовані на п’ять основних критеріїв – інноваційність та вдосконалення, функціональність, естетику, відповідальність (вуглецева нейтральність, соціальний вплив тощо) та позиціонування. У січні 2020 року 78 експертів оцінили понад 7200 товарів у семи категоріях: продукція, упаковка, комунікації, інтер’єр, архітектура, професійна концепція та дизайн сервісу.

Schneider-Electric-Unica-System+

Schneider Electric Unica System+

Продукти, покликані зробити світ кращим

«Ми пишаємося тим, що наша продукція була відзначена у настільки впливовому конкурсі, як iF DESIGN, – зазначив виконавчий віце-президент Schneider Electric, департамент управління енергією Філіп Делорм. – Це підтверджує високий рівень виробу, концептуальні та дизайнерські сторони та відображає наше бажання впроваджувати інновації на користь навколишнього середовища та суспільства».

Schneider-Electric-iF-DESIGN-AWARD-2020

Schneider Electric Mobiya Lite

Прикладом цих конструктивних рішень є Mobiya Lite, акумуляторна лампа з сонячною панеллю, що має вийти на ринок у середині 2020 року. Mobiya Lite була розроблена для задоволення потреб трьох мільярдів людей у всьому світі, які не мають регулярного доступу до електроенергії. Лампа також діє як портативний акумулятор для підзарядки мобільних телефонів, має різноманітні положення кріплення, що дозволяє ефективно використовувати її у різноманітних умовах. Також лампу можуть безпечно використовувати діти.

Schneider-Electric-SM6

Schneider Electric SM6

А от світлодіодний пристрій Thorsman, який поєднує надійність і легкість, є безпечним як для функціонування лампи, так і для користувачів. Thorsman відзначили золотою нагородою iF DESIGN, яку отримали всього 75 продуктів!

Інновації та відповідальність – основа стратегії Schneider Electric

Щоб розробити, запустити виробництво та розповсюдити ці продукти, команда Schneider Electric слідує «Вимогам бренду з дизайну та ергономіки», що співпадають з філософією переможця Нобелівської премії дизайнера Саймона Герберта, який стверджував, що «дизайн повинен змінити існуючі умови та перетворити їх на бажані умови».

Schneider-Electric-AvatarOn

Schneider Electric AvatarOn Т

Продукти, які отримали нагороди

• SpaceLogic (перемикач KNX)
Unica System+ (смуга живлення)
• Mobiya Lite (портативна система сонячного світлодіодного освітлення)
• SM6 (розподільний пристрій середньої напруги)
• AvatarOn T (вимикачі)
• Thorsman (робоче світло).

Schneider-Electric-Thorsman-Work-Light

Schneider Electric Thorsman Work Light

Відповідно, документ «Вимоги бренду з дизайну та ергономіки» визначає дев’ять основних принципів для всіх виробів: філософія, мета, функціональність, інтерфейс користувача, форми, архітектура, матеріали та обробка, кольори та графіка продукту. Ці принципи доповнюють загальні атрибути бренду Schneider Electric: підключені пристрої, стійке зростання (підтримка ресурсів клієнтів та допомога у зменшенні викидів CO2), ефективність, надійність та безпека.