Компанія Schneider Electric представляє нову відкриту екосистему Exchange, яка дозволяє фахівцям і компаніям в сфері розподілу енергії, автоматизації та інтернету речей (IoT), системним інтеграторам, технологічним компаніям, розробникам, проектувальникам, консультантам і дистриб’юторам співпрацювати, спільно розробляти й здійснювати операції.

Schneider-Electric-Exchange-1

Сьогодні доступ до інформації та ресурсів і широке коло бізнес-контактів – одні з найцінніших активів, що впливають на сталий розвиток компанії. Саме на ці два фактори націлена крос-індустріальна платформа Exchange – відкрита екосистема, де клієнти, партнери та експерти Schneider Electric взаємодіють між собою. Цей бізнес-портал включає в себе функціонал, який може допомогти компаніям бути більш ефективними, зокрема:

• технічний інструментарій ексклюзивно для учасників програми ЕкоЕксперт (мануали, інструменти підбору, демо ліцензії і ПЗ)

• тематичні співтовариства експертів, де можна шукати інформацію, задавати питання і обмінюватися досвідом і рішеннями

• marketplace з додатками (Smart Connectors) і цифровими сервісами

• можливість створити профіль компанії і отримувати пропозиції щодо співпраці від клієнтів

• глобальний портал дистанційних навчальних курсів і багато іншого.

Більше про Schneider Electric Exchange на сайті – https://www.se.com/ua/uk/download/document/UAM-ART-IND-EXCHANGE_ART_UKR/