Компанія Legrand запустила в ротацію проморолик, який розкриває світ сучасної електрофурнітури серії BTicino Living Now в італійському виконанні, повідомляє електротехнічний журнал Електроблюз.

Електроблюз-BTicino-Living-Now-проморолик-1

Ролик адаптований для української аудиторії, доволі емоційний та наглядний. Його варто переглянути й переконатися – BTicino Living Now неперевершена лінійка, вона заслуговує на увагу й використання в інтер’єрі українських родин.

«Чіткість ліній, мінімалістичний дизайн, відмінна архітектура продукту і набір сучасних декоративних матеріалів перетворюють розетки і вимикачі BTicino Living Now в архітектурний об’єкт сучасного житлового простору», – йдеться в повідомленні компанії на своїй сторінці у Фейсбук.

У Legrand акцентують увагу на матеріалах. Вони дуже високої якості. Зокрема, рамки можуть бути виконані з трьох матеріалів – технополімера, виготовленого накладенням шарів, з красивим ефектом глибини, металевого сплаву, який дозволяє реалізувати складну фактуру, та деревини дуба або горіха – для тих, хто цінує природні матеріали в обробці.

Лицьові панелі доступні в трьох матових кольорах – білому, чорному й пісочному. І їх можна легко міняти за бажанням – відповідно до того, як змінюється інтер’єр або настрій.

«Всі рамки та панелі можна поєднувати між собою, створюючи стримані або контрастно-сміливі рішення. Вибір тільки за вами! А ми просто допоможемо обрати правильне рішення! Всі колірні рішення доступні на нашому сайті», – зауважують в компанії.

До речі, Legrand створила ще й відповідну тематичну лендінг сторінку, яка присвячена виключно BTicino Living Now. Зайшовши на сторінку, можна дізнатися про можливості розумних пристроїв Living Now with Netatmo, як керувати смартфоном або голосом, способи підключення, детальну інформацію щодо дизайну й матеріалів. Можна буде дещо й поімпровізувати – на ресурсі представлено конфігуратор. Отже, вирушайте в чудову подорож до BTicino Living Now від Legrand.